MALZEMELER
1 kilo yeşil fasulye
1 yemek kaşığı domates salçası
2 adet orta boy kuru soğan
2 yemek kaşığı zeytin yağı
1 adet kesme şeker
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı su
2 diş sarmısak
YAPILIŞI
fasulyeler arzuya göre doğranır yıkanır elle kırılırsa çabuk pişer soğanlar halka doğranıp yağla kavrulur hafif pembeleşince salça koyulur salçada kavrulunca fasulye ilave edilir biraz onla kavrulur üzerine kaynamış su, şeker ,tuz ilave edilir pişmeye bırakılır düdüklüde pişirirseniz defterdeki dakikaya göre pişirin sulu kalırsa biraz tencere kapağını açın harlı ateşte öyle kaynatın
ELİMİZE SAĞLIK
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder