iVloJ31u79jLzgSn88TlAdpsTO4

8 Şubat 2013 Cuma

HAVUÇ VE KEREVİZ TARATOR

Malzemeler

1 orta boy kereviz
4 orta boy havuç
3 diş sarmısak
4 yemek kaşıgı dolu dolu yogurt
1 çay kaşıgı tuz 
1 fincan dövülmüş ceviz

Yapılışı

Havuçlar rendelenir tencereye koyulur ağzı kapalı şekilde kendi suyu ile pişer.
Kısık ateşte ondakika pişmesi yeterlidir.
Daha sonra kapağını açıp soğumaya bırakılır. 
Kereviz rendelenip üzerine yoğurt sarımsak tuz ilave edilip karıştırılır.
Soğuyan havuç da ilave edip karıştırılır.                                                        
Servis tabağına koyulup üzerine ceviz serpilir.

ELİMİZE SAĞLIK
AFİYET OLSUN:)     
         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder