iVloJ31u79jLzgSn88TlAdpsTO4

23 Şubat 2014 Pazar

CHEESECAKE

MALZEMELER

1 paket eti burçak (yulaflı)
1.5 paket labne
1 paket krema
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
3 yumurta
1 küçük kavanoz çilek reçeli

YAPILIŞI

- Vanilya ve krema beraber sertleşene kadar mikserle çırpılır. Başka bir kapta labne, yumurta sarısı, şeker mikserle karıştırılır.
- Başka bir kapta yumurta akları beyazlaşana kadar çırpılır.
-Bu üç karışım tahta kaşıkla karıştırılarak birbirine yedirilir.
-Kelepçeli kalıbın dibine eti burçak robottan geçirilip dökülür. Üzerine hazırlanan karışım dökülür.
1 gece buzlukta bekletilir.Üzerine robottan geçirilmiş çilek reçeli ya da istenilen sos dökülür.

AFİYET OLSUN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder