MALZEMELER
1 paket eti burçak (yulaflı)
1.5 paket labne
1 paket krema
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
3 yumurta
1 küçük kavanoz çilek reçeli
YAPILIŞI
- Vanilya ve krema beraber sertleşene kadar mikserle çırpılır. Başka bir kapta labne, yumurta sarısı, şeker mikserle karıştırılır.
- Başka bir kapta yumurta akları beyazlaşana kadar çırpılır.
-Bu üç karışım tahta kaşıkla karıştırılarak birbirine yedirilir.
-Kelepçeli kalıbın dibine eti burçak robottan geçirilip dökülür. Üzerine hazırlanan karışım dökülür.
1 gece buzlukta bekletilir.Üzerine robottan geçirilmiş çilek reçeli ya da istenilen sos dökülür.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder