iVloJ31u79jLzgSn88TlAdpsTO4

19 Şubat 2014 Çarşamba

HAVUZ TATLISI

Malzemeler:

yarım paket margarin
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker
2.5 bardak süt
1 bardak toz krem şanti
1 paket çikolata sos
isteğe bağlı olarak fındık veya ceviz

Yapılışı:

-margarin eritilip un ile kavrulur
-1 su bardağı şeker ilave edilir
-Hemen ardından süt eklenip kaynayana kadar karıştırılır daha sonra soğuması için bekletilir.
-soğuduktan sonra toz krem şanti dökülür ve çırpılır.
-Ayrı bir yerde çikolata sos pişirilir
-Borcamın içine önce beyaz krema ardından da çikolata sos eklenir.
Üzerine isteğe bağlı olarak ceviz veya fındık eklenerek servis edilebilir.

AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder